GYIK

A VideóSOKK! célja, hogy ne csak egy röpke aláírás, egy gyors szóváltás erejére találkozz videósokkal, hanem különböző interaktív programok, játékok és videók segítségével még jobban megismerd őket, és közös élményekkel gazdagodj velük!

Helyszínen nem lehetséges jegyet vásárolni, kizárólag a rendezvény előtt online és a fizikai értékesítő helyeken!

Jegyet online tudsz vásárolni ezen az oldalunkon: https://videosokk.hu/jegyvasarlas/

Ezen kívül a jegy.hu  többszáz fizikai értékesítő hellyel rendelkezik, melyek listáját itt megtalálod: https://www.jegy.hu/jegyirodak

A jegyvásárlás 24 órával a rendezvény előtt lezárul.

Ebben az esetben kérünk írj egy üzenetet a szervezőknek az info@minecinema.hu e-mail címre erről a problémáról. Az e-mail tartalmazza hogy melyik vetítésre és pontosan hova, illetve hogy milyen néven vásároltad a jegyet. Ezután a zervezők felveszik a jegy.hu-val a kapcsolatot akik elküldik neked az új jegyet amennyiben lehetséges a csere.

Ebben az esetben kérlek írj a szervezőknek az info@minecinema.hu oldalára. Például, ha rossz e-mail címet adtál meg és emiatt nem kaptad meg a jegyedet, írj egy e-mailt. Az e-mailben írd le nekünk a rossz e-mail címet és a jót amire szeretnéd ha elküldenék, illetve jelenjen meg az is, hogy hova és mikorra vettél jegyet. Ezután a szervezők felveszik a jegy.hu-val a kapcsolatot akik eljuttatják a jó e-mai címre a jegyeket.

Jegyvásárlási problémákkal kapcsolatban a jegy.hu ügyfélszolgálatával vedd fel a kapcsolatot! Elérhetőségük: interticket@interticket.hu / +36 1 266 0000 / 06-30-29-29-253

A helyszín a Lurdy Mozi, melynek címe: 1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 12-14.

Autóval: A mozi rendelkezik ingyenes parkolóval a könyves Kálmán körúti oldal túloldalán.

Tömegközlekedéssel: Az 1-es villamossal valamint az 51 és 51A villamossal lehet megközelíteni. Mindkét villamossal a Mester utca / Könyves Kálmán körút megállónál kell leszállni.

A belépés előtt regisztrálni kell, így tudjuk ellenőrizni, hogy beléptél a rendezvény területére. Regisztráció során kapod meg a karszalagod is így regisztráció nélkül a terembe se tudsz belépni.

A belépéshez először regisztráció szükséges, itt kapod meg a karszalagod is, mellyel a terembe be tudsz lépni. Karszalaggal is viszont a rendezvény kezdése előtt 15 perccel tudsz belépni csak a területre.

A rendezvény nem korhatáros.

Ha nem váltott jegyet nem tud részt venni semmilyen programon, illetve nem tud bemenni a rendezvényre sem. Ilyenkor kérje a szervezők segítségét, Ők bekísérik a gyermeket és segítenek neki leülni.

A rendezvény a normál jeggyel rendelkezőknek 2 órás, a VIP-seknek 3 órás.

A normál jegyvásárlók részt vehetnek a 2 órás rendezvényen, ahol a videóssal találkozhatnak, aláírást kaphatnak tőle és programokon vehetnek részt. A programokról részletesebben itt olvashatsz: https://videosokk.hu/jegyvasarlas/

A VIP jegyvásárlók korábban regisztrálhatnak és mehetnek be a rendezvényre, valamint az első sorokban foglalhatnak helyet. Ezen felül egyedi VideóSOKK ajándékcsomaggal is gazdagodnak.

Az ajándéktárgyakat a rendezvény elején kapod meg.

Felvételt nyugodtan készíthetsz a rendezvényről magánfelhasználásra, interneten való publikálásra. Amennyiben sértő, kompromittáló vagy bármilyen módon negatív fényben tünteti fel a videósokat, annak törlését kezdeményezni fogjuk.

A Lurdy mozi büféjében vásárolt termékek közül bármit, ezen kívül szendvicset, csokit vagy személyenként fél literes PET palackos üdítőt is bátran behozhatsz a terembe.

Alkoholt, cigarettát és illegális szereket szigorúan tilos behozni a rendezvény területére!

A rendezvény regisztrációs asztalánál, valamint a Lurdy mozi információs pultjainál is lehet érdeklődni az elhagyott tárgyak kapcsán. Ezen kívül a mozi összes munkatársa és a szervezők is készségesen segítenek bármilyen ügyben.

A rendezvény után érdeklődni az info@videosokk.hu címen lehet.

A programmal, rendezvénnyel kapcsolatos kérdések kapcsán a szervezőkhöz tudsz fordulni: info@videosokk.hu / 06-20-210-9929